ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κτηματολόγιο: Συνάντηση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΣΑΛ με την Προϊσταμένη του υποκαταστήματος Αλεξανδρούπολης κ. Μουντζιούκα Αλεξάνδρα.

29 Νοεμβρίου 2023 Κτηματολόγιο: Συνάντηση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΣΑΛ με την Προϊσταμένη του υποκαταστήματος Αλεξανδρούπολης κ. Μουντζιούκα Αλεξάνδρα.

Την Τρίτη 28.11.2023 πραγματοποιήθηκε στο Κτηματολογικό γραφείο Αλεξανδρούπολης συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με την νέα Προϊσταμένη του Κτηματολογικού Γραφείου  Ανατολ. Μακ & Θράκης-Υποκατάστημα Αλεξανδρούπολης κ. Μουντζιούκα Αλεξάνδρα, προκειμένου να εξεταστούν και να αντιμετωπιστούν από κοινού προβλήματα που αφορούν στη λειτουργία των Κτηματολογικών Γραφείων της Περιφέρειας .

Στην συνάντηση από την πλευρά του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης η Πρόεδρος κα Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου επεσήμανε την σημαντικότητα της συνεργασίας αμφοτέρων πλευρών για την επίλυση θεμάτων που απασχολούν τους δικηγόρους του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης , η δε Προϊσταμένη του Κτηματολογικού Γραφείου Ανατολ. Μακ & Θράκης-Υποκατάστημα Αλεξανδρούπολης κ. Αλεξανδρα Μουντζιούκα από την πλευρά της ανέφερε ότι με πνεύμα συνεργασίας θα αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που έθεσε το ΔΣ του Δικ.Συλ.Αλεξανδρούπολης, όπως τόνισε και την σημαντική συμβολή των δικηγόρων της Αλεξανδρούπολης  στην ομαλή λειτουργία του Κτηματολογικού Γραφείου Αλεξανδρουπολης.

 

                                      Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                            Η Γεν. Γραμματέας

Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου                             Ελένη Μπαλλάκη