Σας αποστέλλουμε τους κωδικούς των μελών σας, και σας παρακαλούμε για την ενημέρωση των, να αποσταλεί σχετικό SMS & email για να παραλάβει από την γραμματεία σας το κάθε μέλος σας τον κωδικό του.

Κρίνουμε σκόπιμο να ενημερωθούν τα μέλη σας ότι για την απρόσκοπτη πρόσβαση στην Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών και για την ομαλή είσοδο τους θα πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.esd.gr και εν συνεχεία να πατούν δεξιά επάνω το πλήκτρο (ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ -ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ) και μόλις το σύστημα τους ζητήσει τον κωδικό τους εκεί να πληκτρολογούν το username και το password τους που θα έχουν λάβει από εσάς προκειμένου να αποκτούν πρόσβαση.

Επίσης συστήνουμε σε όλα τα μέλη να παρακολουθήσουν το σχετικό VIDEO με την επίδειξη λειτουργίας πατώντας στην αρχική σελίδα www.esd.gr και εν συνεχεία πατώντας πάνω στην φωτογραφία με το ανοικτό Βιβλίο δίπλα στην φράση (Το Βίντεο -Παρακολουθήστε την επίδειξη λειτουργίας της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών και Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.9833010 & 6977.000500),ούτως ώστε να παρακολουθήσουν παρόμοια επίδειξη με αυτήν που πραγματοποιήσαμε στα μέλη του διοικητικού σας Συμβούλιου. Επίσης θα ήταν χρήσιμο να τους παραπέμπετε και άμεσα μέσα από τον σύνδεσμο http://vimeo.com/104492206 στο Βίντεο – Επίδειξη της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών.

Επισημαίνουμε πώς δεν πρέπει να πατούν αριστερά στο πλήκτρο με την ένδειξη (ΕΙΣΟΔΟΣ στο Δικτυακό τόπο για πρόσβαση σε όλες τις σελίδες ) διότι εκεί πατάνε ΜΟΝΟ για είσοδο και πρόσβαση σε όλες τις σελίδες της ιστοσελίδας δηλαδή για να έχουν πρόσβαση και στα κλειδωμένα Άρθρα – Νομολογία της ιστοσελίδας που ανεβαίνουν καθημερινά καθώς επίσης και να διαβάζουν τα σχετικά άρθρα που θα λαμβάνουν εβδομαδιαίως με την μορφή ηλεκτρονικής ενημέρωσης – Newsletters.

Υ.γ. Σας παρακαλούμε όπως για την διευκόλυνση των μελών σας φροντίσετε να αναρτηθούν οι δυο παρακάτω σύνδεσμοι στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του συλλόγου σας, από τους οποίους θα αποκτούν κατ ευθείαν πρόσβαση τα μέλη σας.

Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών της Επιθεώρησης Συγκοινωνιακού Δικαίου (Ο Σόλων) www.esd.gr
Νομική Τράπεζα Πληροφοριών της Επιθεώρησης Συγκοινωνιακού Δικαίου (Ο Σόλων) www.esd-nomologia.gr