Στα πλαίσια συνεργασίας μας με την νομική βιβλιοθήκη  ,  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ανταποκρινόμενη στην απαίτηση των νέων υποψήφιων δικηγόρων για ενίσχυση της προετοιμασίας τους στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δικηγόρων, διοργανώνει ειδικά τμήματα αποκλειστικά για τους ασκούμενους δικηγόρους και τους      πτυχιούχους εξωτερικού για τη δοκιμασία επάρκειας.
 Οι υποψήφιοι δικηγόροι (ασκούμενοι) από όλους τους δικηγορικούς συλλόγους της Ελλάδας μπορούν να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως τα συγκεκριμένα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν χωρίς να μετακινηθούν μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας www.nblearning.org.
 Ειδικότερα η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ προσφέρει σε δύο ασκούμενους που θα επιλεχθούν με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Αλεξανδρούπολης ειδική έκπτωση 30% στα δίδακτρα του προγράμματος δηλαδή 1.700 € (από 2450 €) για όλα τα νομικά μαθήματα.
 Επιπλέον για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έως τις 20 Δεκεμβρίου παρέχεται ειδική τιμή  2.200 € (από 2.450 €) για όλα τα νομικά μαθήματα.
 Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται για την παρακολούθηση τους ,να αποφασίσουν εγκαίρως για την ενδεχόμενη εγγραφή τους.
   Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις ή άλλες πληροφορίες χρειαστείτε.  είτε με την γραμματεία του ΔΣΑ είτε με την κα Σιακανδάρη Γεωργία στα κάτωθι τηλέφωνα και ηλ. διεύθυνση.
T +30 210 3678924
F +30 210 3678922