Αριθμός   Πράξεως  383 /2020

           Ο  Διευθύνων το Εφετείο Θράκης:

Αφού έλαβε υπόψη: α) το με αριθ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/129/18771 από 13-10-2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και β) την αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 67924/23-10-2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β΄ 4709) και το γεγονός ότι ο Νομός Ροδόπης έχει καταταγεί στο επιδημιολογικό επίπεδο  «ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ»

ΟΡΙΖΟΥΜΕ

Ως αναγκαία μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των Δικαστηρίων του Εφετείου Θράκης τα εξής:

1.    Τη χρήση μάσκας από όλους τους εισερχόμενους εντός των ακροατηρίων και των γραφείων του Εφετείου Θράκης (Δικαστές, Εισαγγελείς, Γραμματείς, Δικηγόρους, διαδίκους, μάρτυρες, φρουρά).

2.    Τη χρήση αντισηπτικού υγρού χεριών, που υπάρχει στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου και στην είσοδο των γραφείων του Εφετείου, από κάθε προσερχόμενο στους χώρους της Υπηρεσίας μας.

3.    Τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό προσώπων, σε κάθε δικαστική αίθουσα ποινικού ακροατηρίου, συμπεριλαμβανομένων των συνηγόρων και των ανδρών της αστυνομικής φρουράς, σε δέκα πέντε (15).

4.    Την τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ των προσώπων που χρησιμοποιούν τους χώρους της Υπηρεσίας μας (ακροατήρια, γραφεία).

5.    Την απαγόρευση εισόδου οιουδήποτε άλλου προσώπου (πλην του ενδιαφερόμενου προς διεκπεραίωση προσωπικής του υπόθεσης) στο χώρο των γραφείων του Εφετείου.

6.    Την εξυπηρέτηση των δικηγόρων και των πολιτών υποχρεωτικά κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης (ραντεβού).

Κομοτηνή, 30 Οκτωβρίου 2020

Ο Διευθύνων το Εφετείο Θράκης

Χρήστος Δημητριάδης

Πρόεδρος Εφετών

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *